Elservice för privatpersoner

Elservice för privatpersoner

Installationer för din bostad

Ska du renovera din bostad? Vi hjälper dig med allt från projektering till färdig elinstallation. Du får hjälp av våra engagerade medarbetare att välja material och uppfylla alla de funktioner du önskar. Vi hjälper också till med belysningsbyten från lysrör och lågenergiljuskällor som fasas ut och får försäljningsförbud från 2023 till förmån för LED belysning.

Vi arbetar med såväl nybyggnation som installationer och elservice i befintliga bostäder. Vi reparerar och servar hushållsmaskiner och vitvaror av i stort sett alla märken och vi sköter pappersexercisen när det gäller ROT-avdrag.

Tryggt och säkert

Vi gör elinstallationer i både inne- och utemiljöer, allt från traditionell belysning till ljudanläggningar, bredband och larmsystem. Vi har kontroll över hela processen och kan garantera en trygg och säker anläggning som fungerar i många år.

Modern teknik ger energisnåla hem

Det smarta hemmet handlar om att automatisera funktioner så att du kan styra ditt hem med hjälp av en dator eller en mobil enhet. Det som en gång var tekniskt väldigt avancerat har blivit relativt enkelt, och här skapas massor av nya spännande ­möjligheter. Med modern teknik blir det vardagliga livet lättare, ditt hem säkrare och din energiförbrukning kommer att minska avsevärt. Med uppvärmnings- och belysningskontroll, styrning av hushållsmaskiner och hemelektronik kan vi hjälpa er till ett tryggt och energisnålt hem.

Vi värnar om miljön

Vi vill bidra till ett ekologiskt hållbart samhälle och arbetar aktivt med att integrera miljötänkandet på alla nivåer i vårt arbete. Vi ligger långt fram när det gäller ny teknik och nya hållbara produkter vilket ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder att hushålla med resurserna. Läs gärna vår Hållbarhetspolicy som beskriver vårt arbetssätt.

Vi vet vad vi gör

Vi är certifierade för kvalitet och miljö enligt kraven i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001. Vi är stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen IN, Installationsföretagen, vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi är registrerade som auktoriserad installatör hos Elsäkerhetsverket.